Custom illustrations

Category: ~ CUSTOM ILLUSTRATIONS
Vin sarbatorile peste tine si tu inca nu le-ai luat alor tai un cadou? Urmeaza ziua unui prieten si vrei sa ii iei ceva personal, fara sa stai prea mult pe ganduri? Un coleg drag de la munca se muta din tara si vrei sa ii oferi ceva care sa ii aminteasca de voi printre straini? Sau vrei pur si simplu un artwork in care sa te regasesti la propriu?
Atunci contacteaza-ma, pentru ca te-as putea ajuta cu o ilustratie personalizata de pus in rama! Este colorata, plina de umor si cei ce urmeaza sa o primeasca, cu siguranta se vor regasi in detaliile ei.
Daca te-ai hotarat ca asta este ceea ce cautai atunci te invit sa imi trimiti urmatoarele:
– 2-3 poze cu persoana careia ii daruiesti ilustratia
– cateva detalii reprezentative despre persoana respectiva
– ce culori vrei sau nu vrei sa apara in ilustratie
– termenul de predare
Ilustratia poate ajunge la tine in format A3 digital sau inramata. Comenzile inramate se predau personal in Bucuresti sau se livreaza prin curier rapid. Predarea unei comenzi se face in maxim 3 zile lucratoare exceptand perioada sarbatorilor cand termenul posibil de predare se va comunica dupa plasarea comenzii.
Pretul de pornire pentru o ilustratie predata in format digital este de 60€ sau 80€ varianta inramata. Acesta poate varia in functie de complexitate (nr. personaje, decor, detalii prezente, modificari sau timpul de predare).